De firma Deloitte soigneerde hun personeelsleden op een teambuilding met als afsluiter van de dag, een vlot diner gevolgd door een stomende party in de Belgium Pier. (Blankenberge) music genre 200% hedendaagse hits !
Tip – Belgium Pier, unieke locatie voor uw bedrijfsfeest 😉

Belgium Pier – Blankenberge

Bedrijfsevent
Voor uw volgende bedrijfsfeest wilt u graag uitpakken met een succesvol concept dat enerzijds verrast en anderzijds getuigt van een gedegen professionaliteit? Met een fenomenaal uitzicht over de Noordzee en een prachtige zonsondergang krijgt uw evenement een weergaloze allure.

Naast private – & bedrijfsfeesten is Belgium Pier dĂ© locatie bij uitstek voor commerciĂ«le evenementen in al zijn vormen. Belgium Pier is dan ook de enige “feest locatie” 365 meter in zee. Als organisator kunt u beschikken over een volledig uitgeruste zaal, zowel de infrastructuur, barvoorzieningen als het audio visueel aspect is aanwezig om van uw event een spetterende party te maken!

Neem snel een kijkje op onze website en maak kennis met onze mogelijkheden en all-in formules. Bezoek ons, 365 meter in zee, zodat wij onze unieke troefkaart persoonlijk aan u kunnen voorstellen.

Private Events
Als Feestexpert is Belgium Pier de ideale partner in de voorbereiding en uitwerking van al je private feesten. Van baby borrels en communiefeesten over verjaardagen en jubilea tot unieke trouwconcepten of gewoonweg een leuk familiefeest, we benaderen ze allen op een budget vriendelijke manier dankzij onze unieke ‘All-in arrangementen’

Een walking dinner, seated dinner, een eenvoudige receptie of een wervelend party concept, Belgium Pier brengt ze steeds op een originele manier. Niet alleen onze ervaring is een troef maar ons persoonlijke begeleiding en strak uitgeschreven draaiboek laat ons toe jouw feest perfect te regisseren. Bezoek ons, 365 meter in de zee, en maak kennis met onze mogelijkheden.

Tot binnenkort op zee !

Zeedijk 261
B-8370 Blankenberge

Social Media: Facebook

Tel: +32 (0)50 43 37 50
Fax: +32 (0)50 43 37 59