Dj Brugge, in opdracht voor het Nederlandse evenementenbureau maatwerk-event.nl verzorgden we de avond van klank en licht in het Oud Sint Jan. (Brugge) Catering by Cardinal. Dat Nederland gekend is voor hun house dj’s (Hardwell, Martin Garrix, Tiësto, …) dat weten we en dat ze stevig kunnen feesten dat weet ik ondertussen ook 🙂 Top bedrijfsfeest & stomende dansvloer, 200% teambuilding !

 

DJ BRUGGE

Dj Yargo verzorgd de muziek en plaatst een klank- en lichtinstallatie (discobar) op personeel- en bedrijfsfeesten in de provincie West Vlaanderen. Ga met je collega’s stevig uit de bol en vergeet even de dagelijkse sleur en overvolle mailbox. Laat je volledig gaan op de hits van vroeger en nu. Misschien ontpopt je saaiste collega zich wel tot een danswonder van de avond. Leer je collega’s van een andere kant kennen, dit resulteert steevast in een perfecte teambuilding. Verzoeknummers door de genodigden worden de avond zelf met plezier gedraaid, dit in logische volgorde van de avond.

Graag maak ik vrijblijvend een offerte voor jullie bedrijfsfeest. Om misverstanden te vermijden stel ik graag 1 vaste prijs voor het gehele event. Ik ben de gehele avond aanwezig en voorzie muziek vanaf het dinner, receptie tot de laatste feestvierder op de dansvloer. Een draadloze micro, voor de speech van de verantwoordelijk is standaard voorzien in het pakket, alsook bied ik graag m’n hulp bij het aansluiten van het geluid bij de laptop presentatie. De laptop voor de (powerpoint) presentatie en beamer zijn niet inbegrepen en voorzien jullie zelf. Ik kan het niet genoeg benadrukken, vraag tijdig je offerte aan ! Alle vragen en offertes zijn vrijblijvend en kan maar op 1 plaats aanwezig zijn, eenmaal een event geboekt ben ik niet meer beschikbaar voor andere. (indien gewenst kan ik jullie doorverwijzen naar collega dj’s)

DJ Yargo – Trendy DJ voor huwelijk en bedrijfsfeesten in West-Vlaanderen.
Hedendaagse hits, ’80 en ’90 klassiekers stevig in de mix !
Meer en vrijblijvende info www.dj-yargo.be
email:

Door |2019-04-11T06:42:53+02:00oktober 30th, 2016|Blog|