Dj Yargo - Trendy dj brugge

BIOGRAFIE


Muziek is altijd al m’n ding geweest, als we terug gaan in de tijd doorliep ik volledig het conservatorium in Brugge. (klassieke muziek opleiding) Korte tijd later gebruikte ik de basis van deze opleiding en begon te producen.

Het resultaat bleef niet uit en er volgden 3 vinyl releases op het start stop label, die tracks werden gecompileerd op heel wat verzamel cd’s.

Ik draaide als resident dj in verschillende dancings Lamborghieni, The-Lambo, Sottos en Place2party. De uitgang is een interessante maar onstabiele wereld, daarom specialiseer ik mij continue verder in all round events, meer specifiek in trendy huwelijk en bedrijfsfeesten. Ondertussen heb ik de muzikale kennis en perfecte mix gevonden om als dj op elk feest de gepaste muziek te verzorgen.

De muziek verzorgen op een trouwfeest, galabal, bedrijfsfeest of een dj set in een dancing. Het plaatsen van een discobar, producen, feesten bespreken en op zoek gaan naar dé aankomende hits + vergeten klassiekers terug boven het stof halen nemen heel wat tijd in beslag. Het is een ongelofelijke microbe waardoor ik gebeten ben en vrees dat het de komende jaren niet snel zal genezen.

Koen Patteeuw 23-04-1982
De DJ van Brugge