dj huwelijk prijs. De prijs voor een dj service en discobar die ik jullie bezorg is 1 vaste prijs voor de gehele avond. Ik voorzie muziek van de eerste genodigde op de receptie tot de laatste feestvierder op de dansvloer. Er worden geen extra overuren aangerekend. Zolang de genodigden dansen draai ik verder. Is er een einduur van de zaal, wordt die gerespecteerd.

Dj huwelijk prijs

De feestzaal voor jullie huwelijksfeest wordt in vele gevallen een jaar op voorhand geboekt. Boek alsook tijdig jullie Dj ! Regelmatig krijg ik de vraag voor een dj set op een trouwfeest een paar maanden op voorhand… Spijtig genoeg ben ik dan voor vele data al geboekt. Uiteraard kan ik collega dj’s voorstellen en aanbevelen.

Bij huwelijksfeesten maak ik graag een contract(je). Op die manier moeten jullie niet meer zoeken naar een discobar en kan ik jullie huwelijksfeest draaien. De datum wordt geblokkeerd in m’n agenda en ben niet meer beschikbaar voor andere events. Regelmatig krijg ik mails of telefoon, help onze dj heeft ons in de steek gelaten … Doormiddel van het contract(je) komen jullie dit niet tegen !
Staat er een discobar ter plaatste of moet de geluidsinstallatie van de zaal gebruikt worden is dit geen enkel probleem. Ik sluit m’n Pioneer midi controller en macbook pro rechtstreeks aan. Alle mogelijke overgangskabels heb ik standaard mee. Wellicht kregen jullie variabele prijzen van dj’s door en wat is de correcte prijs voor een dj van jullie huwelijksfeest ? Type installatie en ervaring van de dj maken het prijs verschil. Sommige koppels boeken een bescheiden lichtinstallatie, andere zien het juist veel groter en wensen een lichtbrug met allerhande beweegbaar licht. Idem wat klank installatie betreft, zijn er 60 of 350 genodigden verdeeld in 2 zalen. Dit vraagt natuurlijk een andere en unieke aanpak, dit evenredig met de prijs.
Dj Yargo is niet de goedkoopste dj, maar zeker niet de duurste 😉 Ik bezorg jullie een eerlijke offerte en stel graag 1 vaste prijs voor de gehele avond voor. Zo zijn er geen discussies nadien en na een geslaagd en stevig dansfeest is iedereen tevreden 😉
de prijs van een huwelijksfeest met dj. Op welke basis selecteer je de beste huwelijksfeest dj voor jullie trouwfeest ? Huis dj van de feestzaal, mooie website of leuke facebook pagina. Eindeloze referentielijsten die niet echt te controleren zijn of kiezen jullie liever een goedkope trouwfeest dj voor jullie huwelijksfeest ? Heel veel keuze maar o zo belangrijk !

Eenmaal de keuze van jullie huwelijksfeest dj achter de rust moeten er nog heel wat keuzes gemaakt worden. Info kan je opdoen bij een huwelijksbeurs of bezoek www.wijtrouwen.com