dj huwelijk
dj huwelijk


DJ HUWELIJK = 200% PARTY

dj huwelijksfeest, dé dj en discobar op jullie huwelijksfeest, leuke quote … de dj op een huwelijksfeest maakt of kraakt het feest ! Allround discobars en cafe dj’s genoeg, maar de muziek verzorgen als dj op een huwelijksfeest vraagt toch heel wat ervaring. Het grote verschil  tussen de muziek draaien op een huwelijksfeest en vb een verjaardagsfeest zit in de grote verscheidenheid aan leeftijd bij de genodigden. Op een huwelijksfeest zijn de genodigden in vele gevallen zeer gevarieerd qua leeftijd, van jongeren tot groot ouders, elk met hun eigen voorkeur qua muziek om op te dansen. Op een verjaardagsfeest of party zijn meestal zelfde leeftijdsgenoten aanwezig. Dat maakt het voor de dj en muziek keuze heel wat gemakkelijker. Beide events hebben wel éénzelfde doel … een volle dansvloer, voor de dj in kwestie!


DJ HUWELIJK – DISCOBAR

Standaard voorziet Dj Yargo een recente discobar voor jullie huwelijksfeest. 2 Actieve luidsprekers met bijhorende basskast zorgen voor een mooie sound. De movingheads, ledbar en loungelaser maken de belichting compleet af. Alle kabels worden weggestoken en getaped waar zichtbaar, het oog wil zeker wat ! Meer en meer vragen feestzalen aan de dj om hun discobar aan de koppelen aan de geluidsinstallatie van de zaal. Op die manier hebben zij het geluidsvolume van de discobar voor jullie huwelijksfeest in handen en in er geen discussie naar de dj. Hey DJ, de muziek staat veeeeel te luid … In sommige feestzalen is de geluidsinstallatie zodanig begrenst dat je tijdens het dansfeest de genodigden over de dansvloer heen aan tafel hoort praten … Daar kan ik als dj in kwestie spijtig genoeg niets aan doen en vrees ik voor een minder geslaagd dansfeest op jullie huwelijksfeest. Moet de muziek luid staan op jullie huwelijksfeest, nee absoluut niet, maar je hebt wel een bepaald geluidsvolume op de dansvloer nodig om de genodigden te laten dansen en sfeer te creeëren. Samengevat, de muziek voor jullie huwelijksfeest zal niet oorverdovend staan. Dj Yargo voorziet een goed geluidsvolume op de dansvloer en de genodigden aan tafel kunnen vlot met elkaar babbelen.

Dj Yargo neemt het aspect “muziek” voor de gehele avond voor z’n rekening. Van de naam afroeping aan tafel, de ouders met passende muziek en applaus de zaal laten binnenkomen tot jullie moment. Met een oorverdovend applaus en staande ovatie komen jullie binnen de de feestzaal, de start van het avondfeest op jullie huwelijksfeest. Aangeven van de draadloze micro, een gepast microvolume voor de speeches, achtergrond muziek aan tafel, de gepaste tune als het dessert binnenkomt, noem maar op. Moet er iets gebeuren op jullie trouwfeest die te maken heeft met “muziek” ben ik als dj present. Ieder huwelijk wordt op voorhand voorbereidt samen met jullie zodat de “muziek” op jullie trouwfeest probleemloos verloopt. Is één van bovenstaande opsomming niet echt van toepassing voor jullie huwelijk, geen paniek. Ieder trouwfeest is uniek en wordt op voorhand samen besproken.


DJ HUWELIJK – MUZIEK KEUZE

De juiste muziekkeuze op jullie huwelijksfeest of zeg ik liever dé huwelijksparty ! Dj Yargo staat garant voor een stevige party op jullie trouwfeest. De slogan, hedendaagse hits stevig in de mix met de ’80 en ’90 klassiekers mag je best letterlijk nemen. Jong en oud gaan stevig uit de bol op deze non-stop hit mix, ieder nummer ken je gegarandeerd, het hit gehalte van de muziek ligt gigantisch hoog. Regelmatig krijg ik de vraag, moeten de klassieke dansjes op een trouwfeest gedraaid worden ? Als jullie zeggen nee, dan is het al beslist. Als jullie me de keuze laten, dan zie ik dit de avond zelf. Bij heel wat trouwfeesten staat de dansvloer van het begin goed vol, op die trouwfeesten zijn de klassieke dansen niet nodig. Op andere trouwfeesten zie je tantes en ouders klaarzitten, wanneer komt de hucklebuck en doen de 150 genodigden met z’n alleen deze dans. Wie ben ik dan als dj op dit trouwfeest om te zeggen, nee dit draai ik niet ? Mijn taak als dj op een huwelijksfeest bestaat er uit om jullie en de genodigden een super dansfeest te bezorgen. Op het ene huwelijksfeest draai ik die dansen en op het andere trouwfeest totaal niet. Nog een leuk voorbeeld is lac du Connemara, beter gekend als 5 minuten zakdoek zwaaien …Voor het ene bruidskoppel top, voor het andere koppel een nachtmerrie, dit nummer wil ik absoluut niet horen op m’n trouwfeest. Voor mij als dj maakt dit weinig uit, draaien of niet, aan jullie de keuze. Uit deze bovenstaande voorbeelden zien jullie al vlug dat ieder huwelijk qua muziek uniek is. Ieder bruidskoppel met hun wensen en verzoeken. De dj voor jullie huwelijksfeest – een job afzonderlijk!

Bezorg me gerust een lijstje met nummers zeker wel/niet te draaien, dit is voor mij altijd handig. Wordt er een verzoeknummer aangevraagd tijdens het dansfeest dan draai ik deze track met plezier. Heb ik veel muziek mee – ja, heb ik heel veel muziek mee – ja, heb ik alles mee, nee. Wees gerust, is het gekende en dansbare track dan steekt het zeker in m’n muziekcollectie.

Leuk om weten is ook, dat ik volledig voor een huwelijksparty ga, recente hitmuziek, ’80 en ’90 klassiekers, een klassieke dans, nederlandstalig en zelf een polonaise kan perfect. Gaan jullie volledig voor carnaval muziek. Dan pas ik, daarvoor kan ik collega dj’s voorstellen en aanbevelen dit tot een beter einde zullen brengen, Vogeltjesdans en marie louise toestanden zitten uiteraard in m’n muziekcollectie maar draai ik niet uit mezelf. een huwelijksfeest waarbij de bruid maar haar bruidskleed op een (natte) dansvloer gaat zitten … ieder z’n mening 😉


DISCOBAR HUWELIJKSFEEST – KLEDIJ DJ

Het bruidskoppel en de genodigden, iedereen ziet er piekfijn uit. Daarop maak ik geen uitzondering en verzorg de muziek op jullie huwelijksfeest alsook in kostuum. Draai ik dezelfde muziek in een jeansbroek – ja. Maar voor een huwelijksfeest vind ik dit minder passen, dj alsook strak in het pak.


DJ HUWELIJK PRIJS

Dj Yargo voorziet het aspect “muziek” voor de gehele avond. Van de eerste genodigde op de receptie tot de laatste feestvierder op de dansvloer. Zolang jullie en de genodigde dansen draai ik vlot verder. Is er een sluitingsuur van de zaal wordt die uiteraard gerespecteerd. dj huwelijksfeest prijs, de correcte prijs voor een dj of discobar op jullie huwelijksfeest  ? Als jullie prijs opvragen aan verschillende dj’s of discobars voor jullie trouwfeest zal je merken dat deze variabel is. Waar zit het verschil nu juist ? In vele gevallen zit het het verschil in het materiaal, het plaatsen van de discobar. Het aantal (nacht) uren voor dj prestatie zijn idem, maar het verschil zit in de plaatsing en merk van de discobar. Sommige discobars plaatsen een beperkte lichtinstallatie, andere dj’s een lichtbrug vol bewegend licht. Dj Yargo plaatst een afwerkte discobar voor jullie huwelijksfeest. Dj Yargo maakt 1 vaste prijs voor het draaien van een dj set en de huur van een discobar voor jullie huwelijksfeest in de provincie West Vlaanderen.


DJ HUWELIJK WEST VLAANDEREN

Dj Yargo woont in Brugge en kan je voornamelijk aan het werk zien als dj voor huwelijk en bedrijfsfeesten in de provincie West Vlaanderen. Dj Yargo heeft jarenlang ervaring als dj met het verzorgen van muziek op huwelijk of trouwfeesten. Contacteer Dj Yargo via mail tove (Zuienkerke) – Ter Leepe (Zedelgem) – Ter Eeste (Roeselare) – Ten Boogaerde (Ichtegem) – Hoeve Engelendael (St jan Eremo) – De Vossenberg (Hooglede) – Hellegathoeve (Zerkegem) – Salons Cortina (Wevelgem) – Site Oud Sint jan (Brugge) – …

Andere referenties:
trendy-dj.be (dj brugge) – De hofnar (dj roeselare) – Wesound (discobar knokke heist) – dj’s on the road (discobar brugge) – NDevents (dj knokke heist)