dj huwelijksfeest prijs. De prijs en offerte die ik jullie bezorg voor een dj set is 1 vaste prijs voor de gehele avond. Er wordt muziek voorzien van de eerste genodigde op de receptie tot de laatste feestvierder op de dansvloer. De zogenaamde overuren worden niet aangerekend. Zolang jullie op de dansvloer staan draai ik vlot verder. Is er een sluitingsuur van de zaal wordt die uiteraard gerespecteerd. Voor een dj service, met of zonder discobar in de provincie West Vlaanderen, worden er geen kilometer onkosten aangerekend. Voor een trouwfeest of boeking buiten West Vlaanderen wordt een onkost aangerekend evenredig met het aantal kilometers.

Wat de klank- en lichtinstallatie betreft is dit een trendy en heel recente discobar. De movingheads, ledspots + loungelaser maken de belichting compleet af.

dj huwelijksfeest prijs

Klinkt dit als muziek in de oren, dan nodig ik jullie graag uit voor een vrijblijvend gesprek. (Brugge) Zitten we op dezelfde golflengte qua muziek, dan maak ik een contract(je) op zodat we van beide kanten een zekerheid hebben. Zo moeten jullie niet meer zoeken naar een dj of discobar en kan ik de muziek verzorgen op jullie huwelijksfeest. Moest er iets niet duidelijk zijn of je hebt nog vragen dan hoor ik het graag.

Feestzaal referenties voor huwelijksfeesten in de provincie West Vlaanderen: Belgium Pier (Blankenberge) – Fabriekspand (Roeselare) – Hoeve Engelendael (St-Jan-in-Eremo) –  Klein Reygaertsvliet (West Kapelle) – Salons Denotter (Zedelgem) – De Grote Stove (Zuienkerke) –  De Roode Poorte (Meetkerke) – De Vossenberg (Hooglede) – Hellegathoeve (Zerkegem) – …

Dj Yargo – Trendy Discobar voor huwelijk en bedrijfsfeesten in West-Vlaanderen. Hedendaagse hitmuziek ’80 en ’90 klassiekers stevig in de mix !

DJ YARGO
Koen Patteeuw
Evert van ’t Padstraat 30
8310 Assebroek (Brugge)

Volg Dj Yargo op Facebook

Gsm: 0473 35 85 60
Website: www.dj-yargo.be
Email: 

Door |2016-02-10T14:27:06+01:00november 28th, 2013|Blog|

Share This Story, Choose Your Platform!