Big opening event for the new facility in Belgium Chauvet Lighting. Indrukwekkende demo lichtshow en product voorstelling in Kruishoutem. Networking vs Disco & (deep)house beats by Dj Yargo.

Bij dit type bedrijfsevent staat de dansvloer niet centraal. Bedoeling van deze dj set is de genodigden in de juiste stemming brengen voor networking. Qua muziekgenre breng ik een non stop mix van de betere disco, swing & (deep)house beats.

Dj Yargo kan je boeken voor allerhande events, huwelijk, bedrijfsfeest, verjaardag, personeelsfeest, party, communie, … Er wordt altijd 1 vaste prijs op voorhand afgesproken, op die manier weten jullie wat een dj en discobar kost en zijn er geen misverstanden nadien. Een eind uur is niet bepaald, zolang de genodigden dansen wordt er muziek voorzien, is er een sluitingsuur van de zaal, wordt die uiteraard gerespecteerd.

Wat de klank- en lichtinstallatie betreft is dit een trendy en heel recente discobar. De movingheads, ledspots + loungelaser maken de belichting compleet af.
Klinkt dit als muziek in de oren, dan nodig ik jullie graag uit voor een vrijblijvend gesprek. (Brugge) Zitten we op dezelfde golflengte qua muziek, dan maak ik een contract(je) op zodat we van beide kanten een zekerheid hebben, zo moeten jullie niet meer zoeken naar een discobar en kan ik jullie huwelijksfeest of bedrijfsfeest draaien.

Moest er iets niet duidelijk zijn of je hebt nog vragen dan hoor ik het graag.

Referentie zalen voor bedrijfsfeesten: Belgium Pier (Blankenberge) – Fabriekspand (Roeselare) – Site Oud Jan (Brugge) – Hoeve Engelendael (Sint Jans Eremo) – De Roode Poorte (Meetkerke) – Klein Reygaertsvliet (West Kapelle)

Dj Yargo – Trendy Discobar voor huwelijk en bedrijfsfeesten in West-Vlaanderen, Hedendaagse hitmuziek stevig in de mix met dé ’80 en ’90 klassiekers !

Dj Yargo
Koen Patteeuw
Evert van ’t Padstraat 30
8310 Assebroek (Brugge)

volg Dj Yargo op facebook: facebook.com/djyargo

website: www.dj-yargo.be
email:

Door |2019-04-11T06:51:02+02:00november 19th, 2015|Blog|