De 65ste verjaardag voor de studentenvereniging UMTC werd in de Belgium Pier stijlvol geopend door een live optreden van coverband Wolfgang. De dresscode voor een galabal – alle heren in kostuum, alle dames in avondjurk werd perfect nagevolgd en de juiste toon was dan ook direct gezet voor een uitbundige avond. Ik moest verschillende keren letterlijk m’n discobar op het podium vasthouden :-) Topper van de avond, Nielson – Sexy als ik dans.

Belgium Pier – Blankenberge, Spetterende Party’s ! 365 meter op zee

Naast private – & bedrijfsfeesten is Belgium Pier dé locatie bij uitstek voor commerciële evenementen in al zijn vormen. Belgium Pier is dan ook de enige “feest locatie” 365 meter in zee. Als organisator kunt u beschikken over een volledig uitgeruste zaal, zowel de infrastructuur, barvoorzieningen als het audio visueel aspect is aanwezig om van uw event een spetterende party te maken!

Als organisator kunt u beschikken over een volledig uitgeruste zaal, zowel de infrastructuur, barvoorzieningen als het audio visueel aspect is aanwezig om van uw event een spetterende party te maken!

Neem snel een kijkje op onze website en maak kennis met onze mogelijkheden en all-in formules. Bezoek ons, 365 meter in zee, zodat wij onze unieke troefkaart persoonlijk aan u kunnen voorstellen.

Tot binnenkort op zee !

Website: www.belgiumpier.be
Email: 

Belgium Pier
Zeedijk 261
B-8370 Blankenberge

Tel: +32 (0)50 43 37 50
Fax: +32 (0)50 43 37 59