DJ VOOR HUWELIJKSFEEST

 

De juiste dj op jullie huwelijksfeest, belangrijk! … Nu jullie trouwfeest eraan komt, moet het dansfeest de kers op de taart worden als afsluiter van dé dag.
Ik bied jullie een compleet pakket aan en verzorg de muziek van de eerste genodigde op de receptie tot de laatste feestvierder op de dansvloer.

Wat muziekgenre betreft breng ik een non-stop mix van recente hits afgewisseld met dé klassiekers uit de jaren ’80 en ’90. Met recente hits bedoel ik niet alleen “house” muziek, van Pharrell Williams, Macklemore, Coldplay, Kings of Leon, The Black Eyed Peas en Rihanna tot Avicii en David Guetta, … Op een huwelijksfeest is in vele gevallen een gevarieerd publiek aanwezig, graag hebben we iedereen op de dansvloer en passen ons aan. Verzoeknummers door jullie en de genodigden worden met plezier gedraaid.

De meeste trouwfeesten worden op voorhand vastgelegd, graag nodig ik jullie uit voor een vrijblijvend gesprek bij mij thuis. (Brugge) Bij een huwelijksfeest maak ik een contractje op, op die manier moeten jullie niet verder zoeken naar een discobar en kan ik jullie huwelijksfeest draaien. Eenmaal geboekt wordt jullie datum geschrapt in m’n agenda en ben ik niet meer beschikbaar voor andere events. Een 2 tal weken voor jullie huwelijk contacteer ik jullie terug en overlopen de avond in detail (openingsdans, intrede zaal, wanneer kan ik m’n discobar installeren, …)

De avond zelf… Eenmaal alle genodigden aanwezig en de receptie achter de rug, kunnen we plaatsnemen aan tafel en laat ik jullie met een oorverdovend applaus en staande ovatie de zaal binnenkomen. Met de draadloze micro kunnen jullie de genodigden verwelkomen. (geen verplichting) Op de achtergrond hoor je aangename achtergrondmuziek zodat iedereen kan genieten van het dinner, smakelijk! nog even geduld we vliegen er straks goed in :-)

Eenmaal het dessert gestart, start ik met draaien, een luchtige mix van recente hits en allround klassiekers, het volume wordt iets opgetrokken zodat de genodigden aanvoelen, er is een feestje op komst! Eenmaal jullie en de zaal er klaar voor zijn starten we met de openingsdans Veel dans-uren en pijn aan de voeten later zit het huwelijksfeest en de maanden lange voorbereiding erop, een dag en nacht om nooit te vergeten !

Optie: DJ vs Saxofonist = PARTY!

Bruid & Bruidegom aan het woord 

Wij hadden dj Yargo op ons huwelijksfeest. Een vriendin van mij had hem aangeraden en we hebben er geen moment spijt van gehad. De DJ kan een huwelijksfeest maken of kraken. Bij ons heeft dj Yargo het feest 100% gemaakt. Bedankt om ook rekening te houden met onze wensen en verzoeknummers. De gasten en wijzelf waren super tevreden.

Birgit & Bart

Zelf wilden we geen klassiek huwelijk en de gepaste dj vinden was voor ons niet simpel. We zijn zeer content dat je jou gecontacteerd hebben en lezen in ons gastenboek één en al lof over je dj kunsten, ook van de zaal kregen we mooie complimenten. Je hebt van ons huwelijksfeest een top feest gemaakt.

Frederic & Jana
Dag Koen, Ik had je geboekt voor ons trouwfeest afgaande op wat ik zag op jou website en was om eerlijk te zeggen een gok. Het eerste gesprek was heel aangenaam en vonden dat je zelfverzekerd overkwam, dit gaf ons een goed gevoel. Dit gevoel heeft ons niet in de steek gelaten, want je hebt ons een stevig dansfeest bezorgd. Er was voor elk wat wils en je wist de sfeer erin te houden op de dansvloer. Als er een plaat werd aangevraagd, werd deze altijd gespeeld. Bedankt, zeker een aanrader voor iedereen die een feest geeft, want zeg nu zelf, de dj maakt of staakt het feest!
Jan & Jana
Juist terug van onze huwelijksreis, Wij hebben zeer goede ervaring gehad met Yargo als dj op ons trouwfeest. De dansvloer is nooit leeg geweest en er was veel variatie van liedjes.  We kunnen jou als dj zeker aanbevelen aan iedereen die een trouwfeest organiseert aangezien hij ook rekening houdt met de wensen van het bruidskoppel zelf. We denken er nog vaak aan terug … dikke merci x
Stephanie & Daan

Youtube