dj voor huwelijksparty, met de nadruk op hedendaagse hits, ’80 en ’90 klassiekers stevig in de mix – verzorgde dj Yargo de muziek op het huwelijk van Sarah en Sil. Op zoek naar een unieke locatie ? dan moet je zeker ter eeste (Roeselare) eens checken. Ontvangst & receptie letterlijk tussen de vaten rodenbach, diner en dansvloer in authentiek kader.  Book nu dj Yargo voor jullie huwelijksparty !

Ter Eeste

Ter Eeste is een feestzaal ondergebracht in de nog actieve brouwerij van Rodenbach te Roeselare. Het is dus een industriële locatie met een apart maar zeer warm karakter. De naam Ter Eeste verwijst naar de moutast die zich op de binnenplaats bevindt en een merkwaardig staaltje van industrieel erfgoed is.

Feesten van 20 tot 750 personen ; huwelijksfeest, bedrijfsfeest, seminarie, event, … Ter Eeste is makkelijk en snel te bereiken. Ruime parkeermogelijkheid is voorzien. Prachtige locatie voor fotoreportage bruidspaar.

Ter Eeste biedt u een creatieve en smaakvolle keuken van hoog niveau. Alle gerechten worden ter plaatse bereid onder het strenge oog van de chef. Wij werken uitsluitend met marktverse en eerste kwaliteitsproducten en bereiden alles zelf. Er wordt tevens veel aandacht besteed aan de presentatie van het gerecht op bord. Samen met u werken wij een all-in formule uit met respect voor uw wensen en het vooropgestelde budget. Op die manier kan u ook uw persoonlijke stempel op uw feest zetten. Er zijn diverse formules mogelijk ; receptie , diner aan tafel, walking dinner, …

Ook werken verkrijgt hier een niet-alledaags tintje. Bedrijven kunnen in dit unieke kader hun seminaries organiseren. Wij bieden hen de modernste audio-visuele apparatuur en een configureerbare ruimte in theaterstijl tot 300 personen. Naast seminaries leent deze locatie zich ook perfect voor productlanceringen, personeelsfeesten en andere bedrijfsinitiatieven. Voor een originele afsluiter van uw event kan u een brouwerijbezoek reserveren.

Ter Eeste
Spanjestraat 133 – 8800 Roeselare
Tel 032 51 24 28 36 / Gsm +32 496 59 63 79
Email info@tereeste.be
Website www.tereeste.be