Halve maan, in opdracht voor het nederlandse evenementenbureau wecreate-events.nl draaiden we een dj set in brouwerij de halve maan. 250 nederlanders, in Brugge, uit de bol laten gaan was het doel 🙂 Bij de eerste plaat zat de sfeer er direct in en deze werd aangehouden tot het einde. Het muziekgenre gaat in nederland iets sneller en hoger qua bpm, geen probleem 😉  Eindigen deden we een nederlandse evergreen: Guus Meeuwis – Brabant. Bedankt partypeepz voor de waanzinnige party & altijd welkom in Brugge 🙂   Groeten Yargo

WeCreate events

WeCreate Events is een full service evenementenbureau voor al uw (bedrijfs)uitjes en evenementen in het bourgondische België en Zuid-Limburg. Wij organiseren voor u een actief of ontspannend bedrijfsuitje, originele meeting, spetterende feestavond, ludiek vrijgezellenuitje, activiteiten met teambuilding of iets totaal anders. Hiervoor zijn wij gespecialiseerd in het bourgondische Brugge, Gent, Antwerpen en Zuid-Limburg. Naast een gevarieerd aanbod aan standaardarrangementen, bent u bij ons ook aan het juiste adres voor een uniek en exclusief ‘Maatwerk Event’. Graag vertalen wij uw wensen naar een persoonlijke en unieke belevenis.

WeCreate Events streeft ernaar om van ieder evenement (groot of klein) een onvergetelijke belevenis te maken. Een persoonlijke en klantvriendelijke service beschouwen wij dan ook als vanzelfsprekend. Dankzij vaste samenwerkingspartners en goede prijsafspraken, kunnen wij het beste evenement tegen de scherpste prijs voor U organiseren.

Onze vier kernwaarden: persoonlijk, passie, professioneel, perfectie
Deze vormen een stevig fundament om van uw belevenis een groot succes te maken! Voor alle mogelijkheden, neem vrijblijvend contact met ons op.