Een traditionele feestzaal zien jullie niet echt zitten, een loods, schuur, tent kan maar vraagt heel wat voorbereiding en moet in vele gevallen volledig aangekleed worden. dé oplossing, Restaurant loungebar B-in (Brugge) Laurent en z’n team bezorgen jullie en de genodigden een fantastisch avondfeest op een unieke locatie in het centrum van Brugge. (gratis parking)

Restaurant en loungebar B-IN op de site Oud Sint-Jan ligt in het centrum van Brugge (Provincie West-Vlaanderen) en wordt uitgebaat door Laurent De Rous (ex hoofdkelner restaurant de Snippe). Restaurant en Loungebar B-in is niet enkel een plek waar je een perfect verzorgde privé-feest kan laten organiseren, je kan er gewoon ook lekker gaan eten!

B-IN is niet enkel een restaurant waar het met vrienden of familie heerlijk vertoeven is, zaakvoerder Laurent organiseert ook diverse feesten, helemaal naar jouw smaak en budget. Huwelijksfeesten, bedrijfsfeesten, recepties, babyborrels, … het kan allemaal!

Je kan alles kiezen, van de hapjes voor de receptie tot een menu voor een uitgebreid diner.  De specialiteit van B-IN zijn walking diners, van aperitief tot drankenforfait, all-in, met dj en dit aan een zeer goede prijs. Goed om weten, de parking van restaurant loungebar B-in is gelegen op de site van Oud Sint-Jan, deze parking is betalend met uitzondering voor B-in klanten, in dit geval is de parking gratis, vraag je ticket aan Laurent.

Restaurant Loungebar B-in
Zonnekemeer (Site Oud Sint Jan)
8000 Brugge

tel +32 (0)50 311 300
website: www.b-in.be
email:

Door |2019-04-11T06:54:09+02:00juni 1st, 2014|Blog|