Dj set in Crowne Plaza (Brugge) in opdracht voor True Events by Geoffrey Van Hulle. (event en meeting designers)

True Events

True events by Geoffrey Van Hulle – Meeting en designers.
Wij zijn een team van servicegerichte professionals. Wij helpen u graag bij de voorbereiding en organisatie van uw bedrijfsevent, congres, incentive of meeting.

Congress, als een full-service agentschap bieden wij u een A-Z oplossing aan. Onze sterkste troeven hier zijn, naast de logistieke en technische uitwerking van uw congres, onze creatieve input rond locaties, sprekers en activiteiten zoals verrassende partnerprogramma’s. Daarnaast hebben wij uiteraard bijzondere aandacht voor sprankelende diners om uw congres af te sluiten.

Incentive, onze gedrevenheid vormt samen met onze hechte relatie met de vele lokale partners én onze jarenlange ervaring als Destination Management Company uw garantie voor een heel bijzondere incentive of bedrijfsuitje. Als een resultaat daarvan zijn uw gasten vanaf de aankomst tot het vertrek in goede handen.

Teambuilding, ontdek ons assortiment aan leuke en originele teambuildingconcepten. Het prachtige decor krijgt u er alvast gratis bij. Het belang van een goed team is niet te onderschatten op de werkvloer. Wij bieden een brede waaier van leuke en originele teambuildingactiviteiten aan met maar één doel: het samenbrengen van uw gasten of team. Onze teambuildings worden ook regelmatig ingeschakeld als onderdeel van een breder coaching traject.

Meeting, Brugge en Gent nemen hun rol als gastheer tijdens uw meeting perfect op! Wij bieden u een volledige service aan. Dat betekent dat we niet alleen alle praktische zaken van uw meeting plannen maar ook graag een programma samenstellen met toffe stadsbezoeken, actieve breaks en fijne diners om de meeting in stijl af te sluiten.

Event, Wij luisteren naar uw wensen, stellen vragen, geven advies en zorgen voor een creatieve en persoonlijke aanpak en begeleiding van uw event.

Contactgegevens:
True events by Geoffrey Vanhulle
J. Suvéestraat 15
8000 Brugge
+ 32 50 27 96 68

Website www.geoffreyvanhulle.be
Social media Facebook